Online magazine

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. In onze nieuwste editie staan zes verhalen waarmee we je willen inspireren en laten zien wat we in huis hebben.

Zo gaan we digitaal langs bij Elphi Nelissen en Claudia Swart over hoe te komen tot een circulaire (bouw)economie. Alles is er al, maar wat houdt ons tegen? En gaan we op de virtuele koffie bij Hans Drolenga, onze mobiliteitsexpert. We praten met hem over de effecten van de snelheidsverlaging naar 100 km/uur. Hij voorspelde behoorlijk wat neveneffecten, maar niets blijkt minder waar. Wat heeft Hans zien gebeuren en wat verwacht hij als weer met z’n allen de weg op gaan? 

Verder delen twee knappe koppen een slimme oplossing. De één pleit voor een houten eeuw, de ander maakt het mogelijk dat aanbestedingen 1,5 tot 2 jaar sneller de markt op kunnen. Als dat niet slim bedacht is.  

Nieuwsgierig geraakt? Meld je via onderstaand formulier aan en wij brengen 6 keer per jaar, via ons gratis online magazine, een stukje toekomst naar je toe. Na het aanmelden ontvang je direct de laatste editie in je mailbox.

Inschrijven

* verplicht veld

Kies alle manieren waarop Sweco Nederland jou mag benaderen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, klik hier.