Gebiedsontwikkelingsapplicatie Grex10

Gebiedsontwikkeling wordt steeds complexer. In elke fase van de ontwikkeling komen nieuwe gegevens vrij die onmisbaar zijn voor projectsturing, besluitvorming, exploitatie, risicomanagement en fiscus. Succesvol ontwikkelen betekent dat alle plangegevens direct en langdurig beschikbaar zijn. Ze zijn onmisbaar voor een adequaat financieel beheer van de ontwikkeling en het latere beheer. Sweco ontwikkelde voor gebiedseconomie de softwareapplicatie GREX10.

Grex10

Gebiedsontwikkeling heeft een lange doorlooptijd. Alleen als u bij iedere planfase voortdurend het overzicht weet te behouden kunt u een betrouwbare en verantwoorde grondexploitatie voeren. GREX10 regelt dat voor u!

Onze nieuwe generatie software voor financiële sturing van locatieontwikkeling is inmiddels operationeel en in gebruik bij vele klanten. De software is volledig webbased en dus altijd en overal beschikbaar. Eenvoud, gebruiksgemak en werkprocessen staan centraal.

De rapportagemogelijkheden van Grex10

Met GREX10 heeft u veel rapportagemogelijkheden, zowel voor projecten als voor de gehele portefeuille van het grondbedrijf. U beschikt over standaard rapporten, maar kunt ook zelf uw rapporten vormgeven. Wij kunnen voor u ook maatwerkrapporten maken, waarmee u bijvoorbeeld tijdwinst kunt boeken bij het samenstellen van uw MPG. Ook kunnen we interactieve dashboards voor u maken.

Generieke software, flexibele rapportage

  • De functionaliteit is voor alle gebruikers hetzelfde, we maken geen maatwerk
  • Standaard sets rapportages beschikbaar
  • Maatwerk rapportages mogelijk op opdrachtbasis

Budgetbewaking en tussentijdse rapportage

  • Registratie van budgetten en opdrachten
  • Verwerken van budgetten in de actuele eindwaarde
  • Inlezen van tussentijdse boekwaardes uit de administratie
  • Automatisch genereren nieuwe begroting waarin de budgetten zijn geraamd
  • Standaard rapport budgetbewaking

Een betrouwbare werkomgeving

Grex10 draait op een server van Sweco en bent verzekerd van software die altijd up-to-date is. De applicatie is gebouwd op een Oracle database. Daarnaast maakt de applicatie gebruik van een beveiligde verbinding, een zogenaamde HTTPS verbinding.

Wanneer er meerdere medewerkers gebruik maken van de applicatie kan er gebruik gemaakt worden van verschillende autorisatieniveau's en gebruikersrollen. Tevens kan er een wachtwoordbeleid op maat gemaakt worden en behoort ook twee-factor-authenticatie tot de mogelijkheden.

Wilt u ook meer overzicht en inzicht tijdens de verschillende fasen van gebiedsontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?