SCL Veiligheidsdag 2019

/siteassets/evenementen/veiligheidsladder-nen-logo-770x380.jpg

SCL Veiligheidsdag 2019

3 juli 2019
Op 3 juli vindt de SCL Veiligheidsdag plaats bij Sweco in De Bilt. Deze dag is voor iedereen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid of kwaliteit binnen een organisatie.

In de ochtend zijn er diverse inspirerende lezingen, waarbij er een aantal toonaangevende sprekers aan het woord komen. Hanneke Jansen, adviseur Veiligheid bij Sweco, verzorgt een lezing over de Veiligheidsladder als breekijzer.

In de middag worden startende organisaties geholpen om de stap naar certificatie te nemen. De ervaren organisaties geven handvatten om de stap naar een hogere trede op de Veiligheidsladder (SCL) te nemen.

Programma en aanmelden

Bent u bij uw organisatie actief bezig met veiligheid of kwaliteit? Laat u dan inspireren op 3 juli. 

Inschrijven

Sweco en veiligheid

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de steden en samenlevingen van de toekomst. Veiligheid speelt daarin een belangrijk rol. Wij zetten ons ervoor in dat onze medewerkers, onze klanten en onze samenwerkingspartners zich veilig voelen, veilig kunnen werken en iedere dag weer veilig thuis komen. Door onze projecten maken wij Nederland veiliger, aantrekkelijker en klimaatbestendiger. Sweco is al langer gecertificeerd voor de veiligheidsladder. De afdelingen Rail, Wegen, Bouw en Energie van Sweco hebben het certificaat trede 4 en sinds 2018 is de gehele rest van de Sweco organisatie gecertificeerd op trede 3 van de Veiligheidsladder

Graag delen wij onze ervaringen met u. Wij zijn dan ook verheugd dat wij op 3 juli onze deuren open zetten voor de NEN SCL Veiligheidsdag.

Contact

Hanneke Jansen
Adviseur Quality, risk & auditing
E: hanneke.jansen@sweco.nl
T: +31 88 811 5985