Professionals

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

 • INTERESSANT EN AFWISSELEND
  Als ervaren adviseur bij Sweco werk je, ongeacht je vakgebied, mee aan de toekomst die voor anderen misschien ver weg lijkt. Het is jouw werk om altijd een stap vooruit te zijn. Jouw kennis, creativiteit en innovatief vermogen hebben we nodig om aan Nederland te bouwen. Daarom heb je bij Sweco de vrijheid om je werk op jouw manier te organiseren. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en maakt deel uit van een klein team met betrokken collega’s.

  Bij Sweco draait het niet alleen om know-how, maar is ook houding en gedrag een belangrijke graadmeter bij het selecteren van de juiste personen. We onderscheiden ons door de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Daarom letten we in het bijzonder op je drive en motivatie. Ben je nieuwsgierig en sociaal ingesteld, dan voel je je bij Sweco snel thuis.

 • ONTWIKKELING
  Professionele ontwikkeling is geen keuzemogelijkheid – het is een vereiste. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben, blijft de basis van ons succes. De regie over je loopbaan heb je bij ons zelf in handen. Wij faciliteren je ontwikkeling en onze leidinggevenden steunen je in je loopbaan. We hebben een opleidingsprogramma en regelingen die je het leren makkelijker kunnen maken.

 • LEIDERSCHAP
  Bij Sweco is leiderschap steeds meer gefocust op het ontwikkelen van medewerkers. Wij vormen de leiders van morgen. Getalenteerde en nieuwsgierige mensen binden en hen de kans bieden om succesvol te zijn is altijd een cruciaal onderdeel geweest van onze bedrijfscultuur. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. En nee, daar hoef je niet per se een diehard techneut voor te zijn. Ook voor medioren en senioren die de sociale en creatieve kant kunnen verbinden met de techniek, is een belangrijke taak weggelegd.Doordat je jezelf blijft ontwikkelen en onderdeel bent van een netwerkorganisatie, weet je dat je erop kunt vertrouwen dat je je kennis en talenten altijd ergens kunt inzetten.

Veelgestelde vragen

 • Is Sweco ook aanwezig op bedrijvenmarkten bij hogescholen en universiteiten?
 • Wie is Sweco?
 • Welke expertises vind je bij Sweco?
 • Waar is Sweco gevestigd?
 • Worden er ook activiteiten buiten het werk ondernomen?
 • Hoe ziet mijn inwerktraject er uit?