0 van 0 resultaten voor ""

Sweco adviseur Thijs Jansen in industriële omgeving

Thijs Janssen

Adviseur GIS&ICT

Een positieve mindset geeft vleugels

Voor zijn dertigste wil hij projectleider bij Sweco zijn. Ambitieus en gedreven als hij is benut Thijs de kracht van Sweco om zijn droom waar te maken. Vorig jaar maakte hij de overstap van de diehard techniek naar de wereld van GIS&ICT. Hier wordt hij opgeleid tot projectleider. En leert hij hoe focus te hebben op het proces én oog te hebben voor mens en resultaat.

 

De positieve en vooruitstrevende mindset die er binnen Sweco heerst duwt mij vooruit. En maakt me enthousiast. Werken bij Sweco gaat niet alleen over projecten draaien. Het gaat over mensen en samen groeien. De basis staat hier als een huis en als jonge ambitieuze gast biedt dit volop carrièrekansen. De klik was er dan ook meteen. Inhoudelijk, maar vooral op persoonlijk niveau. Het blijft me verbazen dat we met elkaar en ondanks we de grootste van Europa zijn, de informele sfeer weten te bewaken. 

Er is veel interesse en openheid in elkaar – welke functie je ook binnen het bedrijf bekleed. Dit merk ik in mijn dagelijks werk en als bestuurslid van Jong Sweco. Bij Jong Sweco brengen we collega’s uit alle hoeken van ons bedrijf samen. En trekken we alles uit de kast om vooral elkaar beter te leren kennen. Het vergroot mijn netwerk enorm. Het ene moment laat ik me inspireren door collega’s uit andere Sweco-landen tijdens onze halfjaarlijkse buitenlandtrips en het andere moment zit ik aan tafel bij onze CEO om onze plannen voor Jong Sweco door te nemen.

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.