0 van 0 resultaten voor ""

Sweco adviseur Nicky van Ast leunend tegen een muur

Nicky van Ast

Senior adviseur Real Estate Investments

Aan ambitie geen gebrek

Van vastgoedadviseur naar relatiemanager in de investeringswereld. Doorgegroeid naar senior professional. Als relatiemanager bij Capital Consultants adviseert Nicky investeerders op strategisch en tactisch niveau over hun vastgoed- en infrastructuurportefeuilles ter waarde van miljoenen. Een uitdagende baan waarvan ze een aantal jaren geleden nooit voor mogen had gehouden dat ze juist hier haar mannetje succesvol weet te staan.

 

Hup, die bescheidenheid eraf. Gewoon doen! Ik weet het nog als de dag van gisteren. Zenuwen door mijn hele lijf. Maar erop terugkijkend is het cruciaal geweest voor mijn carrière. Ik heb bij Sweco de kans gekregen om naar mezelf te kijken en mezelf veel beter te leren kennen. De focus die we hier hebben op persoonlijke ontwikkeling is uniek. En heeft mij geleerd veel meer op de voorgrond te treden en eruit te halen wat erin zit. Met als resultaat dat ik nu enorm op mijn plek zit, elke dag ontzettend veel leer, nog steeds heel veel uitdaging ervaar en doe waar ik goed in ben en blij van word.

De kleine Nicky tekende graag. Het liefst straten, huizen en wijken. Geen wonder dat ze tijdens haar studie de weg van het vastgoed en de planologie volgde. De gebouwde omgeving. Plekken waar mensen leven en elkaar ontmoeten. Daar wil ze impact maken.

Dat ik vandaag de dag nog steeds in relatie sta met deze wereld vind ik fantastisch. Inhoudelijk heb ik de afgelopen jaren in andere functies bij Sweco veel kennis kunnen opbouwen binnen het ruimtelijke domein. Dat is ook een van de pluspunten van Sweco. Je kunt heel veel leren op heel veel verschillende gebieden. Van vastgoed, gebiedsadvies tot juridisch en financieel. Alles wat ik nodig heb om mijn klanten te voorzien van het beste advies hebben we onder één dak.

 

Ons advies laat onze klanten groeien. Mijn werk is heel concreet en gericht op de toekomst. Het zorgt er namelijk voor dat we ook later het nog steeds goed hebben en de generatie na ons nog beter. Bij Sweco ligt de lat hoog, we zijn een koploper en vooruitstrevende partij in de markt. Er wordt veel van ons verwacht. Aan ambitie geen gebrek, niet bij Sweco en daardoor ook zeker niet bij mezelf. Ik wil nog veel meer van mezelf laten zien

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.