0 van 0 resultaten voor ""

Maarten Imhof

Teammanager environmental consultancy

De winnende underdog

Zijn accent verklapt het direct, ‘onze’ Maarten woont in het Tukkerland. Impact in en voor de regio maken waar hij zo aan verknocht is, dat is waar zijn ogen van beginnen te glinsteren. Het maakt hem trots. Deze ambitieuze bodemexpert heeft het in korte tijd al ver geschopt. Met de titel teammanager van het jaar 2020 bij Sweco Nederland op zak, brengt hij zijn mensen, de markt en Sweco met veel positieve energie in beweging.

Er valt nog veel te winnen. En juist dat is waar Maarten zijn tanden het liefst in zet.

 

De underdogpositie past mij wel, het intrigeert me en zorgt ervoor dat ik van een 6-0 achterstand gebrand ben om bij te komen. Om daarna er met minstens 6-10 overheen te gaan. Niet als doel op zich, maar omdat ik geloof in de potentie van Sweco voor het Oosten van Nederland. Deze regio kan heel veel baat hebben bij een verbindende organisatie als de onze. Daar wil ik mij als meewerkend voorman hard voor maken.

Van grote waarde

Want dat zijn teammanagers bij Sweco. Met veel ondernemingsgeest, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid geeft Maarten sinds eind 2019 een nieuw team in Zwolle vorm. Samen met een handvol milieuexperts zet hij in op hoogwaardig strategisch milieuadvies. En zoals ‘ie zelf zegt; ‘overal waar de schep de grond in gaat zijn onze mensen van grote waarde’.

“Dit is het mooie van werken bij Sweco. Je bent onderdeel van een klein hecht team en al die teams samen zijn één groot slagvaardig team. Zo versterken we elkaar om onze klanten van de meest slimme oplossingen te voorzien.”

Fluitend naar je werk

Zelf werkt hij graag in korte sprints naar succes. Sprints die bestaan uit het werken aan projecten, maar ook andere activiteiten behelzen. Denk aan focus op mentale veerkracht en ondernemingszin. Of tussen de bedrijven door met elkaar de mountainbike pakken en het koffiegesprekje buiten voort te zetten. Maarten en zijn kompanen sturen op werkgeluk. “Het afwisselen van mentale en fysieke activiteiten brengt focus en balans tussen inspanning en ontspanning. Ik geloof er heilig in dat wanneer mijn mensen fluitend naar het werk gaan, dit een positieve weerslag heeft op alles. Niet alleen op de energie in projecten en de resultaten, ook voor ieder privé. Daarom zet ik hoog in op een gemêleerd team. Zodat ieder zich breed kan ontwikkelen, leert van elkaars achtergronden en voorkeuren en de energiebronnen en -vreters waar nodig uitgewisseld kunnen worden.”

Dit blijft voor klant, medewerker én talent in de markt niet onopgemerkt. Zijn eigen collega’s nomineerden hem voor teammanager van het jaar en samen met de andere teams in Zwolle laten ze de regio weer leven.

Dat mijn directe werkomgeving de moeite genomen heeft mij voor te dragen voor teammanager van het jaar vind ik echt heel tof. Het geeft me een extra zetje in de rug. En bevestigd wat ik al voelde, dat we op de hele goede weg (terug) zijn. Let maar op, binnen nu en twee jaar zijn we een begrip en toonaangevend in Oost-Nederland.

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.