0 van 0 resultaten voor ""

Portretfoto van Sweco adviseur Ab Dees overdag

Ab Dees

Adviseur watermanagement

Mijn avontuur voor de toekomst

Sinds vijf jaar werkt Ab als waterexpert bij Sweco. De passie voor water zit in zijn Zeeuwse bloed. Vanaf zijn slaapkamerraam keek de kleine Ab het water over. En is in de jaren erna, tot de dag van vandaag, het water gevolgd. Waar Ab ook woont, water is een belangrijk en bewust onderdeel van zijn woonomgeving.

 

Water intrigeert. Enerzijds biedt water rust en geeft het een heel vrij gevoel. Anderzijds is het constant in verandering en is het zoveel malen krachtiger en sterker dan de mens. Water brengt veel onverwachte situaties met zich mee. Dit maakt het voor mij spannend en uitdagend. Anders denken, wendbaar zijn, je flexibel opstellen, is nodig om te kunnen leven met water. En nodig om alles uit het water te halen wat er voor natuur en mens in zit.

Lef om het te doen

Daarom loop ik zo hard voor innovatie. Als er niets nieuws is en niets nieuws komt, is er geen vooruitgang. En zonder vooruitgang missen we ons bestaansrecht. Als mens, als Sweco. Het is voor mij dé manier om relevant te blijven. De tijd waarin we nu leven, biedt zoveel mogelijkheden. Het zet mij aan, het maakt me nieuwsgierig en zorgt ervoor dat ik elke dag heel veel zin heb om aan de slag te gaan.

 

De ruimte die ik mag pakken om te doen waar mijn kracht ligt, voel ik hier. Uitdagend werk gestoeld op vooruitgang is de brandstof die ik nodig heb om eruit te halen wat erin zit. Bij Sweco zoek ik het avontuur op. En ga ik op expeditie met collega’s die me opbeuren in mijn ambities. Zo verschuift mijn werk steeds vaker van het zijn van sec waterexpert naar het zijn van innovatie-aanjager. Van innovatiecafés tot innovatiespeeddates met de markt, we initiëren vooruitgang door anders te denken en te doen. Hier is nog zoveel te halen. Dit is mijn avontuur voor de toekomst.

Enthousiast geworden?

Misschien zit tussen onze vele vacatures wel jouw droombaan. Bij Sweco zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Naar koplopers, creatieve breinen en waaghalzen die het verschil durven te maken. Neem gerust een kijkje, trek aan de bel als je vragen hebt of graag bij ons komt werken. De (virtuele) koffie staat klaar!

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.