0 van 0 resultaten voor ""

Johan Kats wordt hoofd van nieuwe afdeling Building Services

Johan Kats krijgt per 1 mei de leiding over de nieuwe afdeling Building Services bij ingenieursadviesbureau Sweco. Met zijn team richt Johan zich op dé grote opgave voor onze klanten; hoe kunnen we in veilige, comfortabele en duurzame gebouwen wonen, leren en werken?

Johan (44) heeft een achtergrond in zowel de IT dienstverlening als gebouwinformatie en – installaties. Na zijn periode bij Centric als IT professional, stapte Johan over naar PeoplePower, waar hij als vestigingsmanager teams aanstuurde die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpen en gebouwinformatie beheren.  Bij Sweco gaat Johan leidinggeven aan de nieuwe afdeling Building Services.

Samen met de klant gaan we bij het verduurzamen van gebouwen op zoek naar de informatievraag. Welke data hebben we nodig om de juiste keuzes te maken? Daarbij wil ik zeker inzetten op het gebruik van nieuwe technieken, zoals augmented reality en virtual reality.

Marianne Vermijs, divisiedirecteur Water & Energie, is blij met Johan zijn komst:

Building Services was onderdeel van de afdeling Bouw. Omdat we zien dat deze teams een hele goede ontwikkeling hebben doorgemaakt en we de komende jaren nog meer willen groeien, is nu de tijd dat zij een aparte afdeling worden onder leiding van Johan. Hierdoor ontstaat nog meer focus op de specifieke markten waarin zij werkzaam zijn.’