0 van 0 resultaten voor ""

College

Dilemma in de Delta:

knopen en verbinden met Ingwer de Boer

Ruimte voor de rivieren en de lessen voor de infrastructurele vervangingsopgave

Tijdens dit Urban Insight Academy college op woensdag 30 november zoomen we samen met waterwereld expert ir. Ingwer de Boer in op het Rijkswaterstaat programma Ruimte voor de Rivieren. Leven en bouwen in de delta leidt tot problemen en creatieve oplossingen. Het draait om scherpe afwegingen maken. Ingwer was jarenlang verantwoordelijk voor de uitvoering van dit programma en neemt ons mee in de geleerde lessen. Ook gaat hij graag de discussie met ons aan: hoe passen we deze learnings toe op andere grote integrale projecten en de bredere infrastructurele vervangingsopgave?

Knopen en verbinden

De Nederlandse infrastructuur piept en kraakt. Havens en luchthavens, in combinatie met de strategische ligging in West-Europa en de van oudsher ijzersterke (digitale) verbindingen, maken van ons land een raséchte knoop. Toch is juist die verknoping aan verandering toe: want als je het centrale punt bent waar alles samenkomt: mensen, spullen en data, hoe ga je dan om met schaarse ruimte en schaarse middelen? Als klimaat, zeespiegelstijging, energieprijzen, stikstof en woningentekorten je ruimtegebruik dusdanig onder druk zetten: welke keuzes maak je dan?

Zien we jou op woensdag 30 november in De Bilt?

  • Voor wie: Klanten, relaties en Sweco collega’s
  • Wat: Urban Insight Academy College ‘Dilemma in de Delta: knopen en verbinden met Ingwer de Boer’
  • Wanneer: woensdag 30 november 10:30 – 13:00 (inclusief lunch)
  • Waar: Atrium, Sweco De Bilt (De Holle Bilt 22, 3732HM)

Dit college liever online volgen? Dat kan ook! We delen graag de Youtube link met je.

AANMELDEN

Over Ingwer de Boer

Ir. Ingwer de Boer werkte vijfendertig jaar bij Rijkswaterstaat, van 1977 tot 2012. Hij startte bij Directie Noordzee en werkte in directeurschappen bij Waterbeleid, Water & Scheepvaart en Verkeer & Vervoer in Noord-Holland. Ingwer is vooral bekend als ‘de man van’ het programma Ruimte voor de Rivier. Hier was hij Hoofdingenieur-Directeur van 2006 tot 2012.

Urban Insight Academy: leren, innoveren, inspireren

Ook via onze Urban Insight Academy zetten we onze deuren open. Om samen met klanten en relaties te leren, innoveren en inspireren op het gebied van duurzaamheid en duurzame gebiedsontwikkeling. Daarom organiseren we gedurende het jaar regelmatig colleges en masterclasses waarin we dieper ingaan op maatschappelijk actuele thema’s.

Heb je een uitdaging of een andere vraag voor ons?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.